10 Cloverfield Lane – Strada Cloverfield 10 (2016) | recenzie

Introducere | 10 Cloverfield Lane – Strada Cloverfield 10

Trebuie sa spun de la inceput ca dupa ce am iesit din sala de la cinema am avut impresia ca am vazut doua filme. Asta nu e ceva de rau, este un film psihologic, in mare parte, care a reusit sa ma tina atent pe toata durata lui.

10 Cloverfield Lane - Strada Cloverfield 10

Rezumat | 10 Cloverfield Lane – Strada Cloverfield 10

Michelle renunta la relatia pe care o are cu iubitul ei si hotaraste sa fuga de acasa, insa este implicata intr-un accident de masina si se trezeste intr-un buncar subteran unde Howard ii spune ca ei doi, alaturi de Emett sunt, singurii supravietuitori in urma unui atac chimic. Pe parcursul filmului o vedem pe Michelle care incearca sa descopere daca tot ce se intampla este real si daca poate avea incredere in cineva.

10 Cloverfield Lane - Strada Cloverfield 10

Opinii | 10 Cloverfield Lane – Strada Cloverfield 10

Opiniile sunt impartite cand vine vorba de acest film, dar mie mi-a placut si o sa va spun si de ce.

In primul rand este un film care a reusit sa ma tina atent pe toata durata lui, asta chiar daca sunt doar 3 personaje principale. In al doilea rand, actorii si-au jucat asa de bine rolurile incat pentru un moment m-a prins si pe mine povestea. Daca v-as spune cum, ar insemna sa dau spoiler asa ca nu pot sa o fac. Tot ce pot sa va spune ca eu am fost pacalit pana mi-a zis tipa de langa mine (Iulia) ca treaba nu e asa, ci e asa. Reactia mea a fost `nu te cred`.

Pe langa asta, tipologia personajelor este una foarte realista, chiar ma gandesc ca in America sunt multi oameni putin dusi cu pluta care si-ar face tot felul de buncare si adaposturi in caz de orice, chiar si rapiri ale extraterestrilor, caini supradimensionati sau din cauza unor teorii ale conspiratiei.

Cateva detalii in plus:

Regizor: Dan Trachtenberg.
Scenariu: Josh Campbell, Matthew Stuecken.
Actori principali: John Goodman, Mary Elizabeth Winstead, John Calagher Jr.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 8 aprilie 2016 si este distribuit de Ro Image 2000.

Trailer:

 

Lasa un comentariu