Nunta a la grec 2 – My Big Fat Greek Wedding 2 (2016) | recenzie

Introducere | Nunta a la grec 2 – My Big Fat Greek Wedding 2 (2016)

my-big-fat-greek-wedding-2-193823l

Filmul vine ca o continuare a primei parti. De aceasta data, actiunea se petrece la zece ani dupa primul si continua povestea familiei Portokalos. Toula si Ian s-au casatorit si in viata lor apare Paris, o adolescenta de 17 ani careia toata familia incearca sa-i gaseasca un iubit.

Rezumat | Nunta a la grec 2 – My Big Fat Greek Wedding 2 (2016)

Nunta a la grec 2 - My Big Fat Greek Wedding 2

Pe parcursul filmului, avem parte de acelasi tip de umor cu care ne-am obisnuit si in primul film. Fiica Toulei si a lui Ian are acum 17 ani si toata familia incearca sa-i gaseasca un iubit grec ca sa o convinga sa nu plece la facultate departe de casa. Avem parte de probleme in casniciile cuplurilor din film si in final avem parte de o nunta surpriza.

Opinii | Nunta a la grec 2 – My Big Fat Greek Wedding 2 (2016)

Nunta a la grec 2 - My Big Fat Greek Wedding 2

Personal, filmul mi-a placut mult mai mult decat primul. Am ras aproape pe intreaga sa durata a sa si scenariul mi s-a parut mai bun. Asta poate sa fie si din cauza faptului ca am vazut primul film de pe ecranul unui laptop, in timp ce partea a doua am vazut-o la cinema.

Desi este un film de comedie, scenariul ascunde si cateva invataturi si lectii de viata pe care ar fi bine sa le aplicam uneori. Relatia dintre personaje este una foarte bine construita si nu pare genul ala de actiune care se intampla in film, daca ar fi sa lasam deoparte filmarea profesionala, am putea spune ca filmul este facut din filmari ale lucrurilor care se intampla intr-o familie obisnuita.

Bineinteles ca familia noastra de greci e departe de a fi obisnuita. E genul ala de comedie care te face sa razi pentru ca exagereaza usor niste situatii pe care  le intalnim si in viata de zi cu zi si uneori ne regasim in ele.

Cateva detalii in plus:

Regizor: Kirk Jones.
Scenariu: Nia Vardalos.
Actori principali: Gia Carides, Joey Fatone, Joey Fatone,Stavroula Logothettis, Elena Kampouris.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 1 aprilie si este distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer:

Lasa un comentariu