Daca joci la pariuri sportive, ai nevoie de strategie

pariuri sportive

Vedem tot mai des reclame la pariuri sportive online, pana si la TV si pe strada (panouri outdoor). Daca esti adult, poti juca legal, inclusiv online. Iar numarul celor care fac asta pare sa fie tot mai mare in Romania. Unii vin din zona offline (au jucat la pariuri sportive la agentiile de pariuri „clasice”), altii sunt pe segmetul „entry level”, noi „recruti” care descopera o noua forma de divertisment pe internet.

Pentru toti, pariurile sportive reprezinta in principal distractie. Ca orice joc de noroc, sansele de castig sunt mai mici decat cele de a pierde. Cand plasezi un pariu, ideal este sa consideri suma pariata drept o taxa pentru adrenalina, mai ales daca vei urmari live meciul pe care ai pariat. Daca este sa vina si castigul, cu atat mai bine, dar cert este ca nu te poti baza pe acest aspect.

Daca joci la pariuri sportive, trebuie sa ai insa o strategie si sa fii cat mai informat. Nu este ca la loto, sa alegi la intamplare niste numere si sa speri ca acestea vor iesi la tragerea la sorti. Poti paria pe o multime de elemente, nu doar 1 – X – 2. Adica poti paria inclusiv pe chestiuni statistice, de exemplu pe numarul de cartonase galbene, numarul de cornere sau numarul de goluri marcate. Oricum, de preferat este sa nu pariezi cu „ala bala portocala”, deci nu la intamplare.

Cei care joaca „profesionist” (in sensul ca o fac des) incearca sa acumuleze cat mai multe informatii si sa anticipeze evolutia unei echipe / a unui sportiv. Daca este vorba despre un meci de fotbal, totul conteaza – ce miza exista, ce schimbari s-au facut recent, ce jucatori sunt accidentati etc. Pentru ponturi pariuri, exista site-uri specializate care inregistreaza in ultima vreme un numar tot mai mare de vizitatori dornici sa caute inspiratie pentru biletul zilei.

La capitolul „strategie”, exista multe posibilitati. Unii se bazeaza pe bonusurile de la agentii de pariuri online si incearca sa parieze pe rezultatele previzibile (teoretic, caci practic nimic nu este previzibil), plasand banii pe cote mici (si mai probabile). Altii risca mult, dar pariaza sume foarte mici si pe multe bilete, insumand cote care ajung la potential enorm. Spre exemplu, cu cativa lei pariati ai putea castiga mii sau zeci de mii de lei, insa evident ca sansa este minuscula.

Fiecare incearca sa isi faca o strategie personala – probabil asta este farmecul pariurilor. Insa este recomandat sa privesti totul echilibrat si sa nu uiti niciodata ca aceste jocuri nu sunt o forma de castig sigur, ci inainte de toate o forma de distractie.

Lasa un comentariu