Ce se intampla atunci cand trimiti un blogger sa faca sport?

Weekend-ul trecut am participat la Conventia Internationala de Fitness. Ba chiar mi-am facut curaj si am luat parte si la unul dintre cursuri.

conferinta despre sport

Cum a fost? Trebuie sa recunosc ca nu sunt asa de obisnuit cu sportul. N-am mai practicat vreo activitate sportiva care sa necesite mult efort de la SkyRun. Ce-i drept am mai incercat sa fac sport, dar 30-40 de minute la cateva zile nu cred ca se pune.

marius calin conferinta despre sportIn cadrul Conventiei Internationale de Fitness am participat la unul dintre cursurile care au la baza sportul pe muzica rap. Troy Dureh si Adrian Borozan sunt cei care au adus acest concept la conventie si trebuie sa recuonsc, imi place foarte mult ideea de a combina sportul cu muzica rap prin clasele de Fight Club, Kick Ass Boot Camp si Hit It. Aceasta metoda de a face sport se pare ca au avut cel mai mare succes din cadrul acestei conventii.

Cursul la care am participat eu a durat 60 de minute si deja ma gandesc sa aplic ceea ce am invatat si acasa. Nu ai nevoie decat de un program cu exercitiile pe care sa le faci si muzica. La partea cu muzica s-ar putea sa aiba si vecinii ceva de spus, dar eu tot imi incerc norocul.

Aceasta a fost cea de-a sasea editie a Conventiei Internationale de Fitness si anul acesta a vut parte de o participare record. Peste 3.000 de oameni au ales sa vina in zilele de 19 si 20 martie 2016 la Rin Grand Hotel ca sa invete despre noile tendinte din fitness si sa participe la cursuri.

Conventia Internationala de Fitness a fost organizata de Fitness Scandinavia, o scoala de fitness fondata in anul 2009 care ofera servicii pentru entuziastii finess-ului, indiferent daca sunt amatori sau profesionisti. In cadrul acestei conventii, specialistii in fitness au prezentat ultimele noutati din industrie: Bosu, Circuite, Insanity, Speed, Hiit, Total Body, Indoor Cycling, Plyometricworkout, Dance & Step, Boot, Stret Ching si AMP.

Multumesc Fitness Scandinavia si Media Events pentru invitatie.

Lasa un comentariu