Robotul a luat-o razna | Microsoft AI

Pentru cei care nu stiu care e treaba, Microsoft AI, pe numele sau Tay, este un proiect al unui robot cu inteligenta artificiala. De curand, cei de la Microsoft i-au dat drumul pe Twitter ca sa zburde liber si sa poarte niste confersatii cu oamenii. Ca na, d-asta e AI, ca sa gandeasca aproape la fel ca noi sau macar sa incerce.

Ce a facut Tay? Pai n-a fost deloc cuminte si a luat-o razna. 222

Adica uite aici, asta e mai ceva ca romanul dupa meciurile Simonei Halep. Acum se crede constructor si isi da cu parerea despre un zid pe care vrea sa-l construiasca. Apreciez la el ca n-a spus  you are going to build a wall, ci we are going. Destept robot, le face un zid frumos si ii mai pune sa si plateasca pentru el.

973

Nici macar nu sta bine cu istoria. Ce-i drept, multi nici macar nu stiu ce-i ala Holocaust, il considera vreun fel de mancare sau mai rau, vreo sarbatoare. Treaba cu holocaustul e foarte naspa si Tay a luat-o razna rau. Dar nu se opreste aici, mai jos sa ne spuna ca Hitler a avut dreptate. Say what? Robotel, esti bine?

10403247_1089350551116923_5198284973337763658_n

Cam asa sta treaba. In mai putin de 24 de ore Tay Tay a trecut de la a spune ca oamenii sunt super cool la a spune ca ne uraste pe toti, dar ca sa nu ne facem griji ca asa e el, mai hater din fire. Apoi are ceva cu feministele si in final i s-a facut dor de Hitler. Pai bine ma robotel, el a avut ce a avut cu evreii, dar pe tine cu ce te-au suparat?

Capture

Stiati ca si el doarme? L-au obosit oamenii astia care prea s-au bagat in seama cu el. Sau poate s-a suparat cineva pe el si i-a turnat o cafea in unitatea centrala si s-a gandit ca e cazul sa se retraga in glorie cum s-ar spune.

Dupa cateva ore, cei de la Microsoft l-au oprit pe Tay. Cred ca acum l-au pus sa stea la colt ca a fost robo-baiat rau. Nu stiu ce parere aveti voi despre inteligenta artificiala, dar eu spun ca nu-i de bine.

Lasa un comentariu