Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) | recenzie

Batman v Superman

Introducere | Batman v Superman: Dawn of Justice

Este genul acela de film despre care daca as incepe as vorbesc as scapa cateva spoilere, asa ca o sa aleg sa va spun foarte putine despre ce s-a intamplat in film si mai multe despre scenariu, modul in care actorii joaca si efectele speciale.

Rezumat | Batman v Superman: Dawn of Justice

Filmul ii aduce pe Batman si Superman in pragul unei confruntari din care toti ne-am gandi ca doar unul dintre ei poate sa scape. Cei mai multi ar paria pe Superman, dar sa fie oare nevoie? In film apare si Wonder Woman care se alatura luptei dintre acestia doi. Scenariul este unul bun, reuseste sa prezinte povestea lui Batman doar prin imagini si prin lucrurile pe care le spun ceilalti despre el. De aceasta data, lumea devine sceptica in legatura cu zeul care a venit din cer sa-i salveze si incep sa se gandeasca la faptul ca el poate face orice, chiar sa se creada mai presus de lege si de Dumnezeu.

Opinii | Batman v Superman: Dawn of Justice

Dawn of Justice

Efectele speciale sunt pe masura filmului si reusesc sa dea un plus scenelor de lupta, mai ales ca filmul este in format 3D. Pe langa efectele speciale avem ocazia de a vedea gadget-urile lui Batman si o nava de pe Krypton cu tehnologia aferenta acelei planete.

Imi place foarte mult modul in care joaca Jesse Eisenberg. Reuseste sa faca din Lex Luthor un personaj perfect. Carismatic, putin dus cu pluta, dar un geniu atunci cand vine vorba de a planui lucruri malefice.

Wonder Woman e perfecta. Poate sunt subiectiv, dar mi-a placut cum si-a jucat rolul si faptul ca in acest film n-a fost vorba doar despre super eroi. A existat legatura dintre viata de super erou si viata cotidiana. Am avut ocazia sa vedem un Batman care este mai mult Bruce Wayne si un Superman care ar risca orice pentru persoanele din viata sa.

Dawn of Justice

Cateva detalii in plus:

Regizor: Zack Snyder.
Scenariu: Chris Terrio, David S. Goyer, Bob Kane, Bill Finger, Jerry Siegel, Joe Shuster.
Actori principali: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diana Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 25 martie si este distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer:

Lasa un comentariu