The Other Side of the Door

The Other Side of the Door

Introducere | The Other Side of the Door

Filmul De cealalta parte a usii face parte din categoria filmelor horror care nu reusesc sa ma sperie. Dar atentie, asta nu-l face un film prost. Trebuie sa va spun ca pana acum n-am gasit un film horror care sa ma sperie pentru ca nici nu prea am cautat. Asa ca daca ai vreo idee de un film care chiar ar putea sa ma sperie te invit sa-mi scrii in comentarii.

The Other Side of the Door

Rezumat | The Other Side of the Door

Actiunea ii are in centru pe membrii familiei Mariei care trece printr-o drama atunci cand fiul ei moare intr-un tragic accident din care au scapat doar ea si fiica ei. Apoi, alaturi de Michael (sotul ei) incearca sa treaca peste decesul lui Oliver si sa se bucure de viata alaturi de fiica lor. Echilibrul natural dintre viata si moarte este stricat atunci cand Piki ii spune Mariei cum poate reusi sa il contacteze pe Oliver. De aici va voi lasa sa vedeti singuri ce s-a intamplat.

Opinii | The Other Side of the Door

Filmul are o poveste buna, specifica filmelor de groaza, dar punctul sau minus ar fi faptul ca scenariul este destul de previzibil chiar si pentru cineva care nu se uita prea des la filmele horror. Personal, apreciez mai mult filmele horror de tip psihologic. Adica genul ala de filme care iti iau creierul, joaca basket cu el vreo doua ore si apoi ti-l pun inapoi in cap.

Insa de aceasta data, filmul se axeaza mai mult pe a arata ca atunci cand incerci sa schimbi destinul se pot intampla lucruri foarte rele. De aceasta data este vorba de incercarea de a rupe linia fina dintre lumea noastra si lumea de dincolo.

Per total, este un film horror destul de bun care merita vazut mai ales daca esti cu o tipa la prima intalnire si vrei sa-ti sara in brate 😉

Cateva detalii in plus:

Regizor: Johannes Roberts.
Scenariu: Johannes Roberts, Ernest Riera.
Actori principali: Sarah Waune Callies, Jeremy Sisto, Sofia Rosinsky.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 01 aprilie si este distribuit de Odeon Film.

Trailer:

Lasa un comentariu