Samsung si proiectul „o meserie pentru viitor”

O meserie pentru viitor

V-am spus de mai multe ori ca imi plac brandurile care se implica si incearca sa aduca o schimbare in bine in societate. Samsung, impreuna cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a desfasurat un program ( O meserie pentru viitor ) prin care opt tineri  au primit o bursa prin care au avut ocazia de a invata meseria de tehnician si au obtinut un loc de munca in cadrul service-ului Samsung Service Plaza.

„În urmă cu câteva luni, 8 tineri aveau nevoie de o șansă pentru a-și construi un viitor frumos ți au găsit-o în cadrul proiectului creat împreună cu Samsung Eectronics și ESD-ROM. Au avut ocazia să învețe de la profesioniști, iar șansa de a-și transforma pasiunea pentru tehnologie într-o meserie este, cred, cel mai mare câștig”, a declarat Mugurel Mărgărit Enescu, director executiv Fundația Principesa Margareta a Romaniei.

Mi-a placut faptul ca acest proiect a fost adresat tinerilor care provin din familii cu venituri mici si nu au avut oportunitatea de a-si termina studiile si sa gaseasca meseria care li se potriveste. Credeam ca dupa caravana Trends of Tomorrow nu o sa mai urmeze actiuni de genul prea curand, dar de aceasta data am fost placut impresionat. Bineinteles, ai putea spune ca opt oameni nu inseamna mare lucru, dar asta e doar inceputul.

„Acest program face parte din misiunea mai largă Samsung, de a sprijini tinerii să fie mai bine pregătiți pe o piață a muncii din ce în ce mai competitivă. Ne bucurăm să anunțăm că prima sesiune a programului «O meserie pentru viitor», dezvoltat în parteneriat cu Fundației Principesa Margareta a României,s-a încheiat cu succes, iar cei opt tineri au acum o meserie”, a declarat Sabina Știrb, Public Affairs and Corporate Citizenship Manager, Samsung Electronics Romania.

Nu stiu despre voi, dar dupa ce i-am vazut pe tinerii care au absolvit cursul, pot spune ca mi-as lasa telefonul pe mana lor.

 

Lasa un comentariu