Am visat ca am cumparat Arcul de Triumf

De la geamul apartamentului meu din Dr. Taberei puteam observa cum razele soarelui se reflectau pe Arcul de Triumf care era doar la cateva strazi distanta de blocul meu. Ce rasarit frumos!

Toate bune si frumoase, mai ales ca atunci cand am iesit din bloc am gasit pe jos un contract de vanzare-cumparare pentru Arcul de Triumf care era semnat doar de catre vanzator. Mi-am pus eu semnatura la cumparator si Arcul de Triumf era al meu. Suma de pe contract era ceva gen 10 euro sau dolari. Cine se mai poate lauda ca si-a cumparat asa monument frumos cu 10 euro?

Lucrurile s-au complicat atunci cand am aflat ca Arcul de Triumf era un fel de loc de intalnire pentru niste persoane importante si il voiau inapoi. Am incercat sa ma ascund, sa fug de ei, dar orice faceam ma gaseau. La naiba! Nu puteam sa-l pastrez si aveam nevoie de un plan ca sa scap de el si sa scap si eu intreg. Am facut un pariu cu cel care trebuia sa-l ia inapoi de la mine si dupa cateva ore, nu stiu cum am reusit sa-l pierd si m-am trezit cu o valiza cu cateva mii de euro in ea. Apoi am semnat un contract prin care donam Arcul de Triumf unei asociatii cu un nume dubios.

Dupa ce l-am semnat am spus o replica de genul `poate cade asta si te-ai chinuit degeaba`. Dupa cateva minute in care am tot ras si am facut glume pe seama am vazut pe geam cum Arcul de Triumf s-a prabusit peste un bloc, moment in care i-am spus `ti-am zis eu` si m-am dus la geam ca sa-i fac o poza s-o pun pe Facebook ca sa o vedeti si voi. Nici n-am ajuns bine la geam ca o banca uriasa s-a lovit de blocul in care stateam. Apoi cateva scanduri au trecut prin geam si am luat-o la fuga ca sa ma feresc de diferitele obiecte care treceau prin geamul spart.

Se poate spune ca a fost un fel de instant karma pentru ca m-am bucurat ca s-a chinuit degeaba omul ala ca sa ia Arcul de Triumf inapoi de la mine.

Lasa un comentariu