Nicole Cherry – Cine iubeste | dragostea care a fost si a plecat

Nicole Cherry a scos o noua melodie, Cine iubeste. Canta despre dragostea care a fost si care a plecat. Poate ca varsta nu o recomanda pentru astfel de melodii, dar eu spun ca i-a iesit bine si ca e o melodie care poate sa faca parte dintr-un playlist, desi nu e genul care ar sta pe repeat la mine.

Nicole Cherry - Cine iubeste

Despre versurile melodiei | Nicole Cherry – Cine iubeste

Melodia are la baza trairile dupa o poveste de dragoste care s-a terminat doar pe jumatate. Adica doar jumatatea lui din poveste. Masura versurilor e buna, starea pe care o are Nicole se potriveste cu mesajul lor si, per total, a iesit o melodie buna.

Refrenul, Cine iubeste si lasa sa fie blestemat / Dumnezeu sa-ti dea pedeapsa ca tu m-ai uitat, este inspirat din melodia Mariei Tanase, Blestem. Doar ca de aceasta data este putin modificat si cantat intr-un ritm mai alert ca sa se potriveasca in contextul melodiei.

Pareri despre Videoclip |  Nicole Cherry – Cine iubeste

Inceputul e oarecum dureros pentru mine, mi-e mila de chitara aia sparta pe care o plimba pe nisip. O voiam eu, as fi avut grija de ea si cu putin noroc as fi invatat sa si cant la ea.

Imi place ca videoclipul e din acelasi film cu mesajul care se regaseste si in versuri. Chitara si poza pe care o cara cu ea pe plaja pustie arata ca traieste inca in trecut si ca relatia nu mai exista in doi, de data asta e solo. Pana la urma se pare ca dragostea nu se face in minim doi, ci incepe in doi si se termina intr-unul singur.

Lasa un comentariu