Jo – Mesajul meu | Patru versuri pe repeat

Noua melodie a lui Jo, Mesajul meu pare sa fie o incercare proasta de a o copia pe Delia cu Da, mama. E genul ala de melodie care pare cantata doar asa… ca sa fie. Desi povestea din spatele versurilor e buna si ar prinde la public, se vede ca Jo doar le canta, nu simte ce spune acolo si asta deranjeaza.

Jo, Mesajul meu

Despre versurile melodiei | Jo – Mesajul meu

Jo isi cauta curaj in sticla de vin pe la 4 dimineata si spune ca nu mai vrea sa se abtina. De la ce? vrea sa-l sune pe nemernic sau sa si-o puna cu barmanul?

Stau pe loc, iar in multime toti par niste straini – Felicitari, esti intr-un club singura, chiar voiai sa-i cunosti pe toti?

Pe langa faptul ca versurile sunt foarte slabe, sunt puse si pe repeat de parca as asculta o caseta care s-a blocat de la secunda x la secunda y.

Pareri despre Videoclip | Jo – Mesajul meu

Pentru o melodie asa de buna, videoclipul este pe masura. Incepe cu un pahar de vin intr-un club pentru ca toata lumea bea vin cand merge in club, nu-i asa? Pe parcursul sau apare Jo dansand si incercand sa impresioneze audienta. Cadrele in care se vede miscarea buzelor sunt total pe langa melodie, desigur.

Pe langa asta, desi mesajul melodiei este unul trist, clipul este realizat in asa maniera incat pare ca este un teaser pentru deschiderea unui nou club din Bucuresti. Nu stiu cine a fost cu ideea asta de clip dar mie mi se pare total pe langa. Daca vrei sa vezi un clip foarte bine realizat din punctul asta de vedere asculta Avril Lavigne – Wish you were here (o sa-ti las un link la final).

La final, observam cum machiajul este perfect, chiar si dupa ce ne-a spus cat de mult plange ea. Pai e melodie sau reclama la mascara?

Las aici si melodia:

Avril Lavigne – Wish you were here

 

 

 

Comments

  • „La final, observam cum machiajul este perfect, chiar si dupa ce ne-a spus cat de mult plange ea. Pai e melodie sau reclama la mascara? ”
    N-ai auzit de waterproof? 🙂

Lasa un comentariu