OLX, calmeaza-te!

OLX, calmeaza-te

OLX, calmeaza-te!

De cateva zile nu mai pot sa scap de reclama asta in toate variantele ei Cristi vs. Ionut, Gelu vs. Ionut, Ana vs. Ionut, toata lumea e impotriva lui Ionut si nu inteleg ce a facut saracul sa merite asta.

Nu stiu cati bani au de gand sa bage in campania asta cei de la OLX, dar ceva imi spune ca mult prea multi pentru audienta pe care au ales-o. Incep sa ma intreb daca e super targetata incat sa-mi apara doar mie de toti banii.

Exista multe tipuri de reclame, proaste, enervante, bune, etc. Reclama de fata nu e neaparat proasta, dar e foarte enervanta atunci cand esti obligat sa o vezi de 30 de ori pe zi.

Sunt consumator inrait de YouTube. Daca n-am o melodie in playlist, chiar si in ratb intru de pe telefon pe YT ca sa o ascult. Asa ca pot spune ca-mi petrec o mare parte din timp acolo si devine foarte stresant ca una din doua melodii sa inceapa cu Ionut care nu stie cum sa puna masina ca s-o vanda.

Pe Facebook e mult mai simplu, nu-mi place ceva dau Hide all from X. Am cautat chestia asta pe YouTube pentru ca as fi vrut sa ascund cam tot ce face OLX cel putin pentru cateva zile pana termina cu reclama asta care pentru mine a devenit atat de agresiva incat imi zgarie urechile timp de 30 de secunde in care nu pot sa dau skip.

Pe langa asta am auzit ca cei de la concurenta n-au taxe d-astea pentru categoria Auto, asta asa… for your information  in caz ca vrei sa vinzi vreo masina.

*Nu, nu vreau sa-mi instalez AdBlock, lucrez in domeniu si am nevoie sa vad reclamele.

Lasa un comentariu