Ti-a spus Valentin ca va sta bine impreuna? Nasol…

ValentinAdica tu nu ti-ai fi dat seama pana acum ca o/il iubesti daca nu era Valentin sa-ti spuna ce cuvinte trebuie sa-i zici si cat de mare sa fie… inima pe care i-o dai cadou dupa ce va intoarceti de la film sau de la vreo iesire in club?

Chestia asta cu declaratul iubirii doar o data pe an e ca si cum pana atunci n-ai simtit nimic si te-a apucat asa… dintr-o data. Ca sa facem un exercitiu de imaginatie, ce ar fi sa avem si o zi dedicata sexului? L-ai face doar atunci?

Daca tot am inceput sa vorbim despre asta, hai sa nu fim ipocriti. Ea nu e intr-o relatie cu cadourile primite cum nici tu nu esti cu declaratiile ei de pe Facebook legate de aceasta mirifica sarbatoare internationala si plina de bucurie si fericire. Daca te incalzesc mai mult o bratara si like-urile primite la poza voastra cu descrierea „celebrating true love”, ai o problema si e de rau.

Asta ca sa nu mai spun ca pe Facebook, Valentine`s Day e un fel de gradina zoo combinata cu o cofetarie unde apar pisi, ursulet, motanel, iepuras, pui, puiut, gogosica, briosica, bombonica si sufletyk4. Poate ca de V Day ar trebui sa fie intrare gratuita la Zoo si la Gradina botanica. Priveste partea buna, e ca un fel de plimbare in parc, dar unele persoane si-ar vizita si rudele.

Nu-s hater, nu pot spune ca urasc sarbatoarea asta in mod special, dar nu mi-au placut niciodata lucrurile facute doar asa… ca sa fie. Iar la cat de mediatizata e iubirea in perioada asta, am impresia ca multi si-o posteaza pe unde apuca doar ca sa se bage in seama.

Cum ar fi sa avem un alt fel de Valentine`s Day care sa nu tina doar o zi?

N-ar fi mai frumos sa nu facem din melc cal de curse si sa privim ziua asta ca pe oricare alta? Sau si mai bine, sa privim orice zi ca si cum ar fi una in care sa sarbatorim iubirea? Fara cadouri, ca alea trec, se strica, florile se ofilesc, dar momentele petrecute impreuna raman. Chiar daca exista ghinionul sa va despartiti intr-un punct al vietii, iti spun eu ca n-ai sa regreti niciodata toate momentele alea care te fac sa razi chiar si dupa cativa ani de cand s-au intamplat.

*Te invit sa citesti si articolul asta in care iti propun 6 lucruri pe care sa le faci de Valentine`s Day.

Lasa un comentariu