6 lucruri pe care sa le faci de Valentine`s Day

Pentru ca v-am povestit aici de ce nu-mi place mie sa fac ce-mi spune Valentin, m-am gandit sa scriu si un articol in care sa va spun 6 lucruri amuzante de facut de Valentine`s Day in cazul in care nici tie nu-ti place sa faci ce-ti spune o sarbatoare.

1. Imagineaza-ti cum ar fi daca in ziua cea mare ai putea sa mergi la toate magazinele si sa cumperi cadourile roz cu inimioare sau toate florile. Ai putea sa privesti, relaxat, de pe o banca barbatii care alearga disperati pentru ca nu stiu ce cadou sa le ia micutelor obsedate de atentie cu care au avut norocul sa-si imparta viata, banii si cutia de bomboane.

2. Daca esti fata, iesi in parc si gaseste cel mai simpatic cuplu. Mergi la ei si spune-i tipului ca e un nesimtit si ca nu accepti sa te lase insarcinata si sa-ti blocheze numarul, asta mai ales dupa ce ti-a promis ca o sa se desparta de prietena lui pentru tine. Daca ai norocul sa dai peste o tipa isterica, cearta va fi foarte amuzanta.

3. Credeai ca am idei doar pentru fete? Aceeasi locatie, poveste diferita. Prefa-te ca ai vazut-o pe tipa din intamplare si spune-i ca nu intelegi de ce nu a ajuns aseara la petrecerea de swingeri la care ti-a promis ca vine cu iubitul ei. Apoi incearca (daca nu te-a alergat nimeni pana acum) sa faci cunostinta cu iubitul ei, dar spune-i tu trebuie sa fii fratele ei, incantat de cunostinta. 

4. Mergi la un concert anti Valentine`s Day, it`s so fun!

5. Petrece Valentine`s Day in stilul lui Han… Solo! (Fanii Star Wars m-au inteles mai bine).

6. Du-te la intalnire cu un buchet de morcovi, daca rade, marry her!

Valentine

Eu v-am spus de lucrurile astea, dar nu le-am incercat. Daca nu aveti ce sa faceti in casa si vreti sa incercati cateva din ele, aveti grija ca sansele sunt in favoarea unei genti in cap si a unei portii bune de fuga.

Lasa un comentariu