Brigitta & Full House Band

Brigitta & Full House Band este o trupa de muzica live infiintata in anul 2013. Trupa a ajuns sa fie cunoscuta printre amatorii de muzica live din cluburile din Bucuresti si ne incanta de cativa ani cu muzica de calitate.

Desi stiam de existenta trupei de ceva timp, sambata seara am avut si ocazia sa-i ascult live in Music Club Bucharest si pot spune ca am ramas placut impresionat. O melodie ascultate pe YouTube nu se compara cu sentimentul pe care il ai atunci cand e cantata la cativa metri de tine.

Pentru cei care nu o stiau pe Brigitta Szebenyi, ea a devenit cunoscuta dupa ce a participat la concursul Megastar, iar mai tarziu a facut parte din echipa lui Smiley la Vocea Romaniei. Desi nu a castigat concursul, ea a continuat sa cante si sa ne incante cu vocea ei.

Ce mi-a placut la Brigitta & Full House Band:

Pentru mine, un concert reusit inseamna ca artistul reuseste sa comunice cu publicul si sa-i cante pe limba lui. Brigitta, impreuna cu trupa ei au reusit sa faca lucrul acesta. Au fost momente in care a coborat de pe scena ca sa danseze cu cei prezenti la spectacol, dar si momente in care se apropia de cei care ii faceau poze sau o filmau.

Am avut parte si de o supriza. Catalin Josan era prezent la concert si a urcat alaturi de Brigitta pe scena pentru a canta piesa Canta cucul. Adica ne-am distrat, am dansat si am ascultat muzica buna.

Repertoriul muzical a cuprins atat piese romanesti, cat si hituri deja cunoscute in toata lumea. De la Canta cucul, la Girl on Fire

Din trupa fac parte:

Brigitta Szebenyi – voce
Marius Lung Ursu – bass
Norbert Tobias – tobe
George Statescu – clape
Diana Ganea – chitara

In caz ca nu v-am convins, va las un colaj cu piese romanesti.

Lasa un comentariu