Super Bowl 2016 i-a avut in centrul atentiei pe Beyonce, Bruno Mars si Coldplay

Nu-mi place sa scriu despre evenimente la care n-am fost, dar Super Bowl 2016 e un eveniment la care mi-as fi dorit sa fiu. Din pacate nu m-am nascut si nici nu locuiesc in State.

Care e treaba cu Super Bowl 2016 si cu Super Bowl in general?

Super Bowl a inceput ca un eveniment dedicat fotbalului american si a ajuns in scurt timp unul dintre cele mai urmarite evenimente de pe planeta. Astfel, s-a profitat de acest lucru si pe langa fotbal, brandurile au creat reclame speciale pentru Super Bowl, iar in pauza dintre meciuri avem parte de un concert de 15 minute unde totul trebuie sa iasa perfect.

Printre numele mari care au urcat pe scena la Super Bowl se numara Michael Jackson, Madonna, Prince, The Rolling Stones, The Who si Whitney Houston.

Anul acesta au urcat pe scena Beyonce, Bruno Mars si Coldplay. Desi Beyonce a mai cantat la Super Bowl in 2013 si Bruno Mars in 2014, consider ca spectacolul din 2016 a iesit mult mai bine deoarece alaturi de Coldplay au creat o atmosfera demna de un mare concert. O atmosfera pe care as vrea sa o vad si in Romania la concerte.

Mi-a placut foarte mult ideea echipei care se afla in spatele lui Beyonce pentru ca au ales sa lanseze noua ei melodie, Formation, cu o zi inainte de reprezentarea de la a 50-a editie a SuperBowl, iar sfarsitul concertului l-a transformat intr-o ocazie de a-si promova piesa si concertele care vor urma.

 

Cam asa a aratat concertul:

*Sursa foto: Matthew Emmons, USA TODAY Sports

 

Lasa un comentariu