Samsung ii premiaza pe cei care propun proiecte care fac diferenta

proiecte care fac diferenta Intotdeauna am sustinut proiectele care aduc un plus pentru societatea in care traim si m-am bucurat cand am auzit de initiativa celor de la Samsung de a-i premia pe cei care propun proiecte care fac diferenta.

Ce va face Samsung cu aceste propuneri?

Dupa ce propunerile vor fi selectate, 30 dintre cele mai bune vor ajunge in semi-finala. Semi-finala consta in votarea acestora pe site-ul campaniei, in perioada 17-24 februarie.

Sunt sigur ca fiecare dintre noi stie cel putin unul sau doua proiecte forte faine, dar care nu sunt promovate din lipsa banilor. Astfel, proiectele ajung sa ramana captive in jurul unei comunitati destul de restranse. Acum imagineaza-ti cum ar fi ca acel proiect sa ajunga sa aduca un plus pentru mult mai multe comunitati. Suna frumos, nu?

Si nu se opreste doar aici. Prin promovarea proiectelor consider ca tinerii sunt incurajati sa-si faca publice ideile alea prin care vor sa faca o schimbare. De ce? Pentru ca vor sti ca sunt oameni care-i asculta si sunt dispusi sa ii ajute.

Ei bine, daca stii un proiect care merita promovat iti explic mai jos ce trebuie sa faci si ce-ti iese tie din toata treaba asta.

Samsung a lansat Generatia A, o platforma unde isi propune sa adune cat mai multe idei de proiecte care fac diferenta. Campania celor de la Samsung tine pana pe 14 februarie si ca sa va inscrieti in cursa pentru un Samsung Galaxy A5,tot ce trebuie sa faceti e sa propuneti un proiect pe platforma Generatia A.

*Un participant poate inscrie mai multe proiecte si deci poate avea mai multe sanse de castig.

*Premiul este un GALAXY A5, 16GB, LTE 4G AURIU,Super AMOLED,13 MP Camera,Ecran 5.2’. V-am lasat si un link sa vedeti cam cum arata.

Am ales sa va vorbesc despre campania asta deoarece apreciez intotdeauna brandurile care reusesc sa imbine partea comerciala cu cea de responsabilitate sociala si astfel aduc un plus pentru comunitatea noastra.

Lasa un comentariu