Au inceput inscrierile la Social Media Summit Bucuresti 2016

Social Media Summit BucurestiSocial Media Summit Bucuresti e genul de eveniment la care trebuie sa participe oricine lucreaza in online sau are legatura cu spatiul asta virtual care spune atat de multe despre noi ca persoane, dar si ca brand. Asta ca sa nu mai spun cat de importanta e imaginea din online pentru companii si organizatii.

Anul trecut spuneam Daca nu esti pe Facebook, nu existi. Intrebarea e daca in 2016 e de ajuns sa fii doar pe Facebook si doar atat, oare publicul difera in functie de reteaua sociala pe care il intalnesti? Desigur, fiecare gradina cu fructele ei. Social Media Summit Bucuresti 2016 incearca sa raspunda la toate intrebarile astea cu argumente bine structurate care au in spate studii ce vor fi prezentate, in exclusivitate, in cadrul conferintei.

Social media nu exista doar in online oricat de mult am vrea sa credem asta. Asa cum nici brandurile nu pot fi construite exclusiv in online. Intre online si offline exista o legatura foarte puternica in sensul ca un mediu il sustine pe celalalt. SMS 2016 este conferinta care aduce online-ul in offline si iti da sansa sa cunosti oamenii din spatele brandurilor si a blogurilor pe care le urmaresti.

Evenimentul va avea loc pe 19 februarie 2016, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti. Studiile care vor fi prezentate sunt:

– Blogosfera din Romania in 2015.
– Top bloggeri cu care agentiile si companiile colaboreaza.
– Top agentii care au lucrat cu bloggeri in 2015.
– Topul bloggerilor pe 10 nise.
– Top canale de comunicare in 2016.

Lista completa de speakeri o poti vedea aici. Bloggeri au acces gratuit, tot ce trebuie sa faci e sa trimiti un mail cu subiectul Inregistrare Blogger SMS Bucuresti (in care sa nu uiti sa scrii si adresa blogului tau) la [email protected]. Daca nu esti blogger, te poti inscrie aici. Trebuie sa mentionez faptul ca, spre deosebire de alti ani, anul acesta nu vor mai intra gratuit toti bloggeri. Se va face o selectie pe baza activitatilor pe blog si a unor criterii interne.

Ne vedem acolo!

Lasa un comentariu