50 Shades of Black sau despre cum sa faci o parodie mai buna ca originalul (2016) | recenzie

Ca sa incepem cu detaliile tehnice, 50 Shades of Black e o parodie facuta dupa celebrul 50 Shades of Grey. Singura diferenta e ca filmul asta e de 100 de ori mai bun si nu-mi amintesc ultima data cand am mers la un film si sa se fi ras asa de mult in sala de cinema.

Am venit la film pentru ca era faza aia in trailer in care tipa isi prindea capul in usile liftului. N-am putut sa rezist sa nu vad asta si intr-o sala de cinema. Adevarul e ca m-a apucat rasul de cand s-a urcat tipa in lift, adica toti am inceput sa radem inca de atunci. Filmul e o combinatie intre o parodie si o comedie cu negri. Cine nu rade la filmele in care joaca negri? Oamenii astia chiar au haz si faptul ca e un film care parodiaza toate scenele din 50 Shades of Grey, il face aproape sa te convinga sa te ridici de pe scaun si sa te tavalesti pe jos de ras.

Sa va spun ceva, sambata am alergat 34 de etaje la SkyRun si n-am facut febra musculara. Dupa filmul asta pot spune ca e ca si cum as fi fost la sala o ora jumate si as fi facut numai abdomene. Nu lipsesc nici stereotipurile rasiste cu negrii, dar hei! noi stim ca-s doar glume si chiar si-au facut efectul.

Trebuie sa mergi la cinema ca sa vezi scena in care tipa e torturata, adica modul in care e torturata, cine ar fi crezut ca poti tortura pe cineva atunci cand ii citesti dintr-o carte incredibil de proasta. Oare despre ce carte sa fie vorba?

Cateva detalii in plus:

Director: Michael Tiddes.
Scenaristi: Rich Alvarez, Marlon Wayans.
Actori principali: Kali Hawk, Maron Wayans, Jane Seymour.
50 de umbre ale lui Black intra in cenama in Romania pe 29 ianuarie si este distribuit de Ro Image.

Trailer:

Lasa un comentariu