Alvin and the Chipmunks: The Road Chip

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip este cea mai recenta aventura a veveritelor Alvin, Simon si Theo. La fel de plina de haz ca si celelalte de pana acum promite sa te faca sa razi pe toata durata filmului.

Alvin, veverita lider a grupului, cunoscut drept cel care-i face pe toti sa intre in bucluc datorita ideilor sale nebunesti (spun datorita ca daca n-ar fi el, n-am mai rade asa la fiecare film cu veveritele) porneste alaturi de celelalte veverite si fiul iubitei tatalui lor intr-o noua aventura. Simon, veverita inteligenta si Theodore, cea naiva si sensibila, alaturi de ceilalti doi pornesc spre Miami ca sa opreasca o logodna. Ce se intampla pe drum si acolo? Distractie mare cu oameni, veverite si multa muzica.

In drumul lor catre Miami cei patru trec prin multe probe si situatii riscante. Daca aventurile ii vor face pe Alvin, Theodore si Simon sa-l considere pe Miles parte din familie ramane de vazut.

Dave (tatal veveritelor) vrea sa aiba parte de o scurta vacanta alaturi de iubita lui Shira. Nu s-au gandit ei ca peste cateva zile se vor trezi cu veveritele la usa hotelului. Nici macar nu e finalul filmului. Povestea mai continua si impreuna cu ea si rasetele oamenilor din sala de cinema.

Voi incheia prin a spune ca este un film de animatie plin de umor si situatii neasteptate, dar cu mesaje emotionante despre prietenie si ceea ce reprezinta cu adevarat o familie.

Filmul intra in cinema din data de 29 ianuarie și este distribuit de Odeon Film.

Cateva detalii in plus:

Director: Walt Becker.
Scenaristi: Ross Bagdasarian, Janice Karman, Randi Mayem Singer, Adam Sztykiel.
Actori principali: Jason Lee, Jesica Ahlberg, Josh Green.
Alvin and the Chipmunks are o nota de 4.0 pe IMDb.
Vocile veveritelor sunt interpretate de Justin Long, Matthew Gray Gubler si Jesse McCartney.

Trailer:

Lasa un comentariu