Un politist si trei sferturi – Ride along 2 (2016) | recenzie

Un politist si trei sferturi este continuarea comediei Un politist si jumatate. De aceasta data, Ice cube impreuna cu al sau cumnat ajung prin Miami. Acestia incearca sa rezolve un caz in care este implicat un hacker, dar mai apoi apar si niste traficanti de droguri si arme. Stiti si voi, viata de detectiv.

Doar ca in filmul acesta nu avem doi detectivi. Cumnatul lui James Payton (Ice Cube), Ben Barber (Kevin Hart), e mai degraba trei sferturi comediant si un sfert politist care asteapta sa fie avansat ca detectiv. In saptamana nuntii lui Ben apare cazul de care vorbeam mai sus si James se hotaraste sa-l lase in Atlanta alaturi de sotia sa ca sa pregateasca nunta. Credeti ca a ramas? Nu, in nici un caz. A facut el cum a facut si a ajuns in Miami alaturi de cumnatul sau.

Aici dau de o frumoasa tipa detectiv si fac o echipa de trei menita sa lupte impotriva criminalitatii. Gata cu detaliile despre ce se intampla in film. Am ras mult, chiar nu ma asteptam. In sala a fost la fel, aplauze, rasete (ca doar nu radeam singur de nebun acolo). Nici nu ma asteptam la altceva de la o comedie in care apar Ice Cube si Kevin Hart. Mai ales ca filmul asta avea de toate, o nunta, un caz de rezolvat si doi politisti gata sa ne faca sa radem.

Despre film as avea de spus multe, dar mai bine nu continui povestea ca sa nu va spun ce se intampla si sa va stric distractia. Pentru o portie cat mai buna de ras se recomanda vizionarea filmului Un politist si trei sferturi alaturi de prieteni la cinema.

Cateva detalii in plus pentru Un politist si trei sferturi:

 

Director: Tim Story.
Scenaristi: Phil Hay, Matt Manfredi.
Actori principali: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter.
Nota IMDb: 5.7

Filmul apare in cinema pe 15 ianuarie si este distribuit de Ro Image.

Trailer Un politist si trei sferturi – Ride along 2 (2016):

 

Lasa un comentariu