Să începi o relație e ușor, dar cum știi când s-a terminat?

Beautiful-Girl-Photos-Black-Curled-Hair-and-Snowy-White-Skin-Incredible-Look

O relație nu se termină cu o ceartă, o înjurătură spusă la nervi sau o discuție d-aia în care amândoi hotărâți să fiți prieteni. Dacă lucrurile ar fi așa ușoare, nu le-am mai numi relații.Toți se ceartă și de multe ori modul în care ne împăcăm merită.

Într-o relație investești timp, sentimente și faci compromisuri. Asta face despărțirea mult mai grea deoarece a existat un timp în care o anumită persoană însemna totul pentru tine și acum trebuie să te obișnuiești că va însemna totul pentru altcineva. Și nu doar atât, uneori știi că ai investit acolo luni sau poate chiar ani din viața ta și tragi cu dinții de ce a rămas pentru că nu vrei să recunoști că timpul ăla a trecut. E ca și cum ai încerca să pornești o mașină care nu mai are benzină în rezervor. 

După ce se termină o relație treci prin multe stări și astea diferă mult în funcție de persoană. Te gândești că nu o să mai găsești pe nimeni, te bucuri că ai scăpat, dar ți-ai mai dori un ultim sărut sau o ultimă partidă de sex. Dar despre astea știm cu toții că pentru ultima dată înseamnă, de fapt, pentru ultima dată până când ne va fi iar dor unul de altul. De cele mai multe ori, o relație mai continuă puțin și după ce s-a încheiat în mod oficial.

Poți spune că o relație s-a terminat atunci când îți vezi fostul/fosta cu altcineva și nu te afectează în nici un fel. S-a terminat atunci când în viața ta apare altcineva și nu mai simți nevoie să compari tot ce face cu celaltă persoană

O relație se termină atunci când realizezi că trăiești în prezent și că trecutul a rămas în urmă cu un motiv. Doar atunci vei avea timp pentru tine și loc pentru altcineva în viața ta.

 

Comments

  • dar din ce cauza se termina? pentru ca nimic nu-i vesnic si pentru ca de multe ori acceptam o relatie desi persoana cu care ne facem planuri nu-i nici macat 50% compatibila cu noi

    • Sunt foarte multe cauze pentru care o relatie se poate termina, voi incerca sa abordez mai mult subiectul asta in articolele viitoare. Ceea ce pot sa spun acum e ca de multe ori persoanele aleg sa ramana intr-o relatie din comoditate sau din obisnuita, chiar daca persoana nu e nici macar 50% compatibila cum ziceai si tu. Si asta e trist pentru ca mai devreme sau mai tarziu realizezi ca a fost o pierdere de timp.

Lasa un comentariu