Ti-ai propus sa faci sport in 2016? Cea de a treia editie SkyRun e ocazia perfecta ca sa incepi

In fiecare an incepem cu to do list, rezolutii si tot felul de planuri. Apoi, incepem sa gasim tot felul de scuze ca sa nu facem sport, ca sa nu ne apucam de citit o anumita carte sau sa ne inscriem la un curs. Am facut si eu asta anul trecut, asa ca stiu despre ce vorbesc. Aveam o lista cu vreo 30 de puncte si am ajuns sa fac doar vreo 10 dintre ele.

Cu sportul nu am fost cel mai bun prieten, au fost perioade in viata mea cand am facut sport, dar ajungeam la momentul ala in care deveneam comod si parca nu mai voiam sa ies din casa ca sa merg la antrenamente sau la sala. Mi-am propus ca in 2016 sa ma imprietenesc mai bine cu sportul si sa fie genul ala de prietenie pe viata.

Daca ai mers cel putin o data la sala, stii si tu ca singur nu prea faci treaba. Ai nevoie de un antrenor care sa-ti aminteasca de ce vii la antrenamente sau de un prieten cu care sa te antrenezi. Ei bine, la SkyRun le gasesti pe toate. Atunci cand vezi atatia oameni motivati in jurul tau, sunt sigur ca iti va veni si tie cheful de sport chiar daca nu ai mai facut de ceva timp. Pe langa asta, iti poti lua si prietenii cu tine, e in weekend asa ca scuza cu sunt la munca nu merge aici.

Cateva detalii despre SkyRun:SkyRun

Cea de a treia editie SkyRun este organizata in Bucharest SkyTower, cea mai inalta cladire din Romania (vezi poza din dreapta). Nu-i asa ca arata bine?

Sambata, 23 ianuarie este ziua in care vor avea loc doua curse. Una contratimp unde voi alerga 34 de etaje, adica 680 de trepte, adica 119 metri ascensiune. Cea dea doua cursa reprezinta mai mult decat o proba de alergare, ci un prilej prin care putem sustine construirea spitalului Hospice. Adica, te poti gandi la ea cam asa: cu fiecare etaj pe care l-ai urcat, ai mai pus o caramida la fundatia spitalului.

Ziua de sambata se va termina cu startul 24Challange. Aici, 4 echipe a cate 6 alergatori vor incerca sa urce de cat mai multe ori scarile intr-un timp de 24 de ore. Echipa care va reusi sa adune cele mai multe urcari va fi desemnata castigatoare.

Trebuie sa-ti spun ca fiecare persoana care va participa la SkyRun va contribui la sustinerea cauzelor evenimentului, astfel 24% din taxa de participare la individual si 50% din cea pentru inscrierea corporate va merge catre cauza pe care alegi sa o susti.

Pentru mai multe detalii despre eveniment te invit sa accesezi pagina dedicata informatiilor despre eveniment.


 

Iti spuneam la inceput ca nu prea am mai facut sport in ultimul timp. SkyRun va reprezenta pentru mine momentul in care redevin prieten cu sportul si sunt sigur ca de data aceasta nu ne mai certam.

Acum, iti voi spune patru dintre motivele pentru care am ales sa particip la SkyTower:

1. Stiu ca a face sport nu e tocmai usor si ca trebuie sa te obisnuiesti cu stilul asta de viata. Tocmai din acest motiv vreau sa cunosc mai multi oameni pasionati de sport care ma pot ajuta cu un sfat si sa ma mentin motivat atunci cand n-am chef de antrenamente.
2. Va fi prima data cand voi participa la o cursa de alergare pe scari. Mi-am propus sa fac lucruri noi anul asta si trebuie sa incep de undeva.
3. De data asta sunt sigur ca imi iese mai bine decat in clipul de mai jos.
4. Anul asta trebuie sa bifez toate punctele de pe lista.

Ne vedem acolo, da?

Lasa un comentariu