Daddy’s Home – Tată în război cu tată (2016) | recenzie

Tată în război cu tată este un film care prezintă, într-un mod amuzant, momentele prin care un tată vitreg trece în încercarea lui de a-i face pe copiii să îi spună tată. Planul îi este puțin (mai mult) dat peste cap în momentul în care tatăl biologic, Dusty apare în scenă.

Dusty este genul ăla de bad guy care poate avea orice femeie vrea, dar din cauza faptului că e prea copilăros, reușete să o îndepărteze pe soția sa și dispare din viața ei. Aici intervine Brad, tatăl model care urmează toate regulile și face pe placul tuturor. Așadar, între cei doi tați se naște o rivalitate și fiecare încearcă să atragă atenția copiilor prin orice mijloace.

Tată în război cu tată  reușește să te facă să râzi timp de aproximativ 90 de minute și sigur vei ieși din sala de cinema cu un zâmbet. Scenele de comedie se intersectează cu cele de romantism și vei observa cum este capabilă o femeie cu 2 copii să treacă (pentru un timp sau pentru totdeauna) peste instinctul primar și să-l aleagă pe the good guy în locul lui Dusty.

Mi-a plăcut că deși a fost un film de comedie, unele scene erau o lecție de parenting și arăta diferența dintre un părinte care pare cool în ochii unor copiii, dar nu reușește să facă față provocărilor de zi cu zi ale unui părinte.

Per total, filmul merită văzut și te va face să râzi chiar dacă nu ești într-o stare foarte bună. De umor se ocupă Will Ferrell și Mark Wahlberg. Iar rolul soției (Sara) este jucat de Linda Cardellini.

Filmul apare în cinema pe data de 8 ianuarie 2016 și este distribuit de Ro Image 2000.

Câteva detalii în plus:

Regizor: Sean Anders
Scenariști: Brian Burns, Sean Anders
Actori principali: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini
Notă IMDb 6.6

Trailer Tată în război cu tată:

Lasa un comentariu