Surori bune și nebune – Sisters (2015) | recenzie

Surori bune și nebune, sau cum să dai o petrecere cu oameni trecuți de 35 de ani. Este un film despre regăsirea perioadei de adolescență într-un moment în care crezi că nu mai ai cum să te distrezi și nici n-ai chef să „te așezi la casa ta”.

Atunci când află că părinții lor se pregătesc să vândă casa unde au crescut, cele două surori puțin cam duse cu pluta se hotărăsc să dea o petrecere de rămas bun. Și ce petrecere iese atunci când o tocilară și a party girl o organizează, te las să afli când vei vedea filmul 😉

surori bune și nebuneÎntotdeauna m-am întrebat cum o să arate viața mea pe la vreo 35-40 de ani și niciodată nu mi-am dorit să fie acasă-job-acasă. Îmi place să merg la evenimente, să călătoresc și să mă distrez. Filmul ăsta mi-a dat ideea perfectă de petrecere și e pe to do list.

Am văzut multe filme de comedie și Surori bune și nebune e pe lista cu cele bune. Am râs, toți am făcut-o, dar erau acolo niște faze la care puteam spune doar WTF. Era combinația dintre statutul unei persoane de 40 de ani și cheful de distracție al unui adolescent. Dacă m-ar întreba cineva despre ce e filmul i-aș spune că e despre regăsire. Ce regăsire? A tinereții, prietenilor, pasiunilor și o redefinire a noțiunii de party. Everybody deserves to party once in a while, e cool, nimeni nu vrea să munceasă de la 8 la 8 și să fii resonsabil uneori e nașpa.

De la surorile bune și nebune am învățat cu toții că distracția nu ține cont de vârstă și tot ce trebuie să faci e să organizezi un party. Ce se întâmplă după? Nimic nu-i garantat, dar dacă ești cu cine trebuie s-ar putea să ai o surpriză placută, sau nu prea… depinde cum privești lucrurile.

 

Din coloana sonoră mi-a plăcut mult melodia asta, o las aici ca să o asculți și tu 😀

Câteva detalii în plus:

Director: Jason Moore
Scenariu: Paula Pell
Actori principali: Amy Poehler, Tina Fey, Maya Rudoplh
Notă IMDb: 6.7

Filmul este distribuit de Ro Image și apare în cinema pe 1 ianuarie 2016.

Comments

Lasa un comentariu