Vacanță cu de toate – Babysitting 2 (2015) | recenzie

Trebuie să recunosc, nu mă așteptam să râd la filmul acesta. Franceza nu e limba mea preferată (Vacanță cu de toate e în franceză) și poza de pe copertă nu îmi inspira prea multe.

Dar m-am înșelat. O să vă spun mai jos de ce Vacanță cu de toate m-a făcut să ies din sala de cinema încă râzând.

Pe scurt, filmul prezintă aventura lui Franck și a prietenilor săi în Brazilia. Ajunși la socrul său care avea un hotel, Franck plănuiește să o ceară în căsătorie pe Sonia. Planul îi e puțin încurcat de evenimentele de acolo și începe distracția. După ce tentativa de cerere în căsătorie eșuează, băieții plănuiesc o excursie. Ca să nu se plictisească și pentru că iubitele lor au rămas la plajă s-au hotărât să ia cu ei două fete. Una dintre ele s-a cam îndrăgostit de Franck și chiar i se părea amuzant că e așa fricos. Iar ca să complicăm puțin povestea, trebuie să vă spun că, în excursie cu ei, a mers și bunica Soniei. De ce? Simplu, nu mai voia să stea degeaba și să se plictisească pe plajă. N-am complicat-o destul de mult? Ei bine, s-au și pierdut. Ce se întâmplă în continuare o să vezi la cinema. 😀

Vacanță cu de toateDe ce am râs? Poate că filmul nu e perfect, dar nu m-am mai distrat așa de mult timp. Modul în care e realizat te face să râzi din orice. Dacă îmi arăta cineva un deget în timpul filmului aș fi început să râd.

Mi-a plăcut că multe dintre scenele din film au fost filmate cu un GoPro. Dă un aer de autenticitate filmului și te gândești că aia poate să fie chiar vacanța ta. Pe lângă asta, am auzit și câteva glume rasiste și mă miram că nu s-a luat nimeni de scenariști.

Per total este un film realizat bine. Te face să râzi, scene plictisitoare nu prea am sesizat să existe. De fiecare dată când crezi că nu se mai înâmplă nimic apare cineva care face vreo prostie.

Câteva detalii în plus:

Director: Nicolas Benamou, Philippe Lacheau.
Scenariști: Julien Arruti, Nicolas Benamou.
Actori principali: Philippe Lacheau, Alice David, Vincent Desagnat.
Notă IMDb: 5.8.

Vacanță cu de toate apare pe 25 decembrie și este distribuit de Ro Image.

Lasa un comentariu