Coolpad vine în România și aduce cu el noi telefoane mobile (P)

Coolpad

Că telefonul e cel mai bun prieten al nostru, un confident, iubit, iubită nu e nimic nou. Pe piața din România apare un nou concurent, Coolpad România. Dacă ne vom „înșela” iubitul/iubita cu el rămâne de văzut.

Născut în 1993, la fel ca mine, are acum 22 de ani. Chiar dacă e tânăr, se poate lăuda cu un telefon care promite să ducă distracția la un nou nivel. Vrei să-ți spun cum îl cheamă? Știu că vrei. Ți-l prezint pe Smartphone Coolpad Modena, sau Coolpad Modena pentru prieteni.

E mare, are 5.5”. Hai nu te gândi la prostii că vorbim de diagonala ecranului acum. Dacă l-ai întreba de ce are ecranul așa de mare ți-ar răspunde ca să mă vezi mai bine. Și are dreptate. Ce rost are o cameră de 8 Mpix care poate filma 1080p full HD dacă nu ai și un ecran pe măsură unde să vezi ce ai filmat?

Dacă tot suntem la capitolul cameră, trebuie să-ți spun că are o funcție de captură a zâmbetelor. Eu aștept telefonul să văd cum funcționează. Cred că trebuie să zâmbești, apeși pe un buton și trimite zâmbetul pe chat cuiva drag. E cool să zâmbești, nu?

Acum că ai citit până aici, recunoaște. Pe cine pui mâna când te trezești, pe persoana de lângă tine sau pe telefon? Să nu minți, știu că e telefonul. Ei bine, tocmai din cauza asta, Coolpad Modena are un design foarte atractiv, rama e invizibilă și spatele e ușor curbat. Culori disponibile? Alb, negru și auriu, ca să-l vezi dimineața prin pat.

Dacă ești somnoros și ți-e lene să dai de vreo 10 ori click ca să ajungi undeva, s-a gândit el la ceva. Desenezi pe ecran un E pentru browserul de web, M pentru muzică și C pentru căsuța aia unde formezi numărul, asta ca să-ți trezești prietenii somnoroși care trebuie să ajungă la muncă.

Nu se ascunde de noi, îl găsiți la eMag și la Media Galaxy.

Îl ține mult. Nu, nici acum nu mă gândeam la altceva. Bateria! Are 2500Ah, adică pleci cu el încărcat 100% de acasă și după ce stai pe internet toată ziua mai ai și pentru drumul de întoarcere.

Știi cum e aia, între două nu te plouă? Aici e vorba de cartele SIM și de semnal. Cooplad Modena are dual SIM și orice ai face, n-ai cum să rămâi fără semnal. Adică, tu chiar dacă ești îndrăgostit de el, tot te ajută să îți apelezi iubita ca să-i spui că ești la pește și nu poți pleca. Așa e când te atașezi de pești, mai stai o zi cu ei pe acolo ca să aibă timp să își ia la revedere de la rude.

Câteva detalii tehnice (în formă de brad :P):

SIM card: Dual SIM
Dispay-ul este de 5,5”. OS: Android 5.1.
Bateria are 2500 mAh, adică ține 10 ore pe 2G și 8 ore pentru 3G.
Memoria: 8GB ROM și 1GB RAM, dar acceptă și carduri Micro SD (până la 32 de GB), nu-i fițos.
Cameră: Principală 8 Mpix, autofocus (filmează 1080p full HD)/ Secundară 2Mpix (filmează 720 HD).
Are radio FM, micro-USB, senzor de lumină, de proximitate, acelerometru și multe alte funcții ce așteaptă să fie descoperite.
Multimedia: Audio Playback: AAC, AAC+, AMR-NB, AMR-WB, eAAC+, MP3, MIDI, OGG, WAV | Video Playback Mpeg4, H.264, H.263

 

Cool, nu-i așa?

 

 

 

Comments

Lasa un comentariu