Particip la Future of Media 2015

Au rămas câteva zile până la Future of Media 2015. Dacă ești blogger trebuie să-ți spun că participarea este gratuită și te poți înscrie aici.

Future of Media este evenimentul unde se va vorbi despre tendințele anului 2016 în materie de advertising, marketing, e-commerce, dar și despre campaniile de succes care au fost derulate până acum în spațiul online.

Anul trecut am participat la Future of Mobile și am plecat de acolo cu o viziune nouă asupra aplicațiilor mobile și câteva cunoștințe despre acestea. Trebuie să recunosc că sunt departe de a realiza o aplicație pe cont propriu, dar astfel de conferințe îți oferă know how-ul necesar pentru a știi cum merge treaba.

La Future of Media lucrurile sunt mai simple, nu ai nevoie de cunoștințe de programare sau un background care să arate foarte bine în social media. Trebuie să te înarmezi cu voie bună și să interacționezi cu speakerii și ceilalți participanți. Așa, după eveniment, nu doar că vei învăța ceva, ci vei pleca de acolo și cu prietenii, cărți de vizită și oameni cu care vei putea derula o campanie pe viitor.

Evenimentul Future of Media 2015 va avea loc pe data de 26 noiembrie, chiar cu 4 zile înainte de ziua mea :P.

See you there!

Lasa un comentariu