În relații e la modă s-o arzi victimă

victimă

Am observat că atunci când cineva greșește e la modă să o ardă victimă. Știi certurile alea după care nu vă mai vedeți vreo două săptămâni, timp în care face turul cluburilor din București mai ceva ca o formație aflată în turneu? Pun pariu că în diminețile în care s-a trezit cu mai mult alcool în vene decât sânge nu s-a gândit să-ți dea vreun mesaj și totuși de fiecare dată apare momentul ăla când regretă ce s-a întâmplat, ia telefonul și te sună.

Vezi numele și te gândești să nu răspunzi că doar ai trecut peste și în sfârșit poți să-ți vezi de viața ta, poate chiar ești cu altcineva deja. Dar de fiecare dată vine și mesajul care te pune pe gânduri. Mesajul ăla în care îți povestește despre cât de rău îi e, aproape că ai vrea să suni la ambulanță și îți faci griji așa că suni înapoi.

Urmează o poveste despre cum a supraviețuit sfârșitului lumii și tot ce îți zice pare desprins dintr-un film SF, dar tu crezi pentru că încă îți pasă. Și crezi atât de mult încât ești gata să lași toate planurile ca să vă vedeți, cine știe dacă mai aveți ocazia în condițiile astea?

Să nu îndrăznești să nu crezi ceea ce ți-a zis pentru că deși din povestea spusă ai crede că deja e la spital, la lăsarea nopții toate trec și apar pozele din club. Iar dacă vă veți vedea îți va reproșa toate lucrurile pe care le-ai făcut. Ieșirile din club cu colegii vor deveni subiect de ceartă pentru ca tu să nu îndrăznești să aduci vorba de ce a făcut cât timp nu ți-a vorbit.

Mă surprinde disperarea asta de a atrage atenția cuiva prin orice mijloc în momentul în care simți că l-ai pierdut.

Când ai pe cineva, nu-l mai vrei. Când vrei pe cineva, nu-l mai ai.

Comments

Lasa un comentariu