Spectre (2015) | recenzie

Spectre începe cu sărbătorirea Zilei Morților. Având în vedere evenimente din ultimul timp nu am putut să nu mă12195880_857618401020729_2173158586792394348_n gândesc la ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile. Înainte de a intra în sala de cinema am verificat telefonul ca să văd ce se mai întâmplă în oraș și trebuie să recunosc că faptul că în începutul filmului erau o grămadă de oameni pe străzi semăna foarte mult.

Pe scurt, Spectre ne aduce pe toți în momentul în care serviciile secrete trebuie să dispară și să apară unul nou în loc. Un serviciu secret unic care va controla tot ce se întâmplă în lume. Cum asta ar însemna sfârșitul agenților 00, Bond trebuie să împiedice acest plan. Cum încearcă să facă asta veți afla doar mergând la cinema pentru că mai multe detalii ar însemna spoilere.

Efectele speciale s-au ridicat la înălțimea filmului, fetele lui Bond nu au întârziat nici ele să apară, iar acțiunea filmului Spectre te face să crezi pentru un moment că faci parte din lumea lui 007.

Coloana sonoră a fost una genială și cred că va concura cu cea din Skyfall ca număr de vizualizări pe YouTube. Pe ritmul acesteia Bond încearcă să ducă la final misiunea de a salva încă o dată lumea și speră să rămână și cu fata la final.

Deși este un film de acțiune, umorul a fost și el prezent, iar  de cele mai multe ori suspansul se transforma în râsete. Scenele întunecate în unele cu lumină orbitoare și momentele de acțiune în unele de educație rutieră (întotdeauna poartă centura).

 

Câteva detalii în plus:

Regizor:  Sam Mendes
Scenariu: John Logan, Neal Purvis
Actori principali: Daniel Craig, Christoph Waltz, Lea Seydoux

Spectre are o notă de 7.5 pe IMDb

Este al doilea cel mai scump film din istorie, după Pirații din Caraibe.

Filmul intră în cinema vineri, 6 noiembrie și este distribuit de Cineforum.

Trailer:

Comments

Lasa un comentariu