The Last Witch Hunter (2015) | recenzie

The Last Witch HunterAcțiunea filmului The Last Witch Hunter (Ultimul vânător de vrăjitoare) îl are în rol principal pe Kaudler (Vin Diesel). Acesta este ultimul vânător de vrăjitoare și își face treaba atât de bine încât o ucide pe regina vrăjitoarelor. Dar ca totul să fie mai interesant, aceasta pune un blestem asupra lui și îl face nemuritor. De ce? Asta vei afla când vei vedea filmul.

După 800 de ani, vrăjitoarele hotărăsc să se răzbune și pun la cale un plan în care ajutorul lui Kaudler este ucis. De aici începe acțiunea filmului în care îl avem în rol principal pe Vin Diesel care încearcă să îi găsească pe cei responsabili și să îi ducă în fața justiției. Misiunea este uneori îngreunată de noul ajutor al lui kaudler, dar ultimul vânător de vrăjitoare găsește în Chloe (Rose Leslie) ajutorul de care are nevoie.

Personal, în The Last Witch Hunter, mi-a placut relația dintre Kaudler și Chloe pentru că era un moment în care chiar mă asemănam cu Vin Diesel. Tipa e o combinație dintre o fată inocentă și una puțin psycho, pe deasupra mai e și roșcată, adică fix genul meu.

Secvențele de acțiune și efectele speciale au fost bune, decorul și poveștile cu vrăjitoare a fost destul de realist. Mi-a plăcut și faptul că au fost făcute și câteva referiri istorice la vrăjitoare.

Per total filmul este unul bun, deși acțiunea se petrece cam repede din cauza duratei de doar 106 minute. Consider că povestea filmului merita mai mult pentru că universul în care am intrat alături de Vin Diesel este unul magic și atunci când ceva e bun parcă nu vrei să se termine așa de repede.

 

Câteva detalii în plus:

Regizor: Breck Eisner.
Scenariu: Cory Goodman, Matt Sazama.
Actori principali: Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood.
The Last Witch Hunter are o notă de 6.8 pe iMDB.

Filmul intră în cinema pe 23 octombrie și este distribuit de Ro Image.

The Last Witch Hunter

Trailer:

 

Lasa un comentariu