Cum a fost Școala Flanco și 5 dintre lucrurile cu care am rămas

Am aflat de #scoalaflanco deja după câteva cursuri, așa că am zis că trebuie să mă înscriu și eu și să văd cum e. Primul curs a fost ținut de Cristi și despre el am scris aici. Au urmat încă două cursuri, unul susținut de Chinezu și celălalt de Vlad. De la #bloggingpesteasteptari la #brandingpesteasteptari și în final la #vloggingpesteasteptari, școala Flanco a fost peste așteptări. Am venit cu gândul că vor fi niște cursuri de genul cineva vorbește și noi ascultăm, ne spunem la revedere și ne vedem de drum. Ei bine, nu a fost așa, încă de la primul curs am interacționat continuu cu ceilalți participanți și cu cel care a ținut cursul, nu o să-i spun speaker sau trainer pentru că a fost mai degrabă un curs bazat pe comunicare reciprocă și am avut de invățat fiecare de la celălalt.

Acum și lista:

1. Succesul, fie că vorbim de blogging, vlogging sau branding nu vine din online, ci din evenimentele la care participi în offline.

2. Am cunoscut oameni foarte cool și pe care vreau să îi mai revăd la viitoarele evenimente. Tot așa am aflat și cine e în spatele diybazaar și blogului daddycool și am cunoscut o gulie. Da, e dovedit științific, oamenii vorbesc aceeași limbă ca guliile. Dar m-am revăzut și cu oameni pe care deja îi stiam (Malaezu,Emil și Maria) sper că nu am uitat vreo adresă 🙂

3. Mi-au fost confirmate toate lucrurile pe care le-am auzit în legătură cu domeniul.ro despre care am scris și aici.

4. Blogul meu are o direcție mult mai clară acum și am înțeles de la Chinezu că totul începe de la strategie. Chiar dacă strategia o adaptezi și schimbi și de 5 ori pe an în funcție de obiectivele pe care pe ai.

5. Atunci când scrii pe un blog, faci un vlog sau vrei să fii prezent în online nu e de ajuns să postezi o dată pe săptămână, trebuie să fii consecvent în ceea ce faci.

Fac un număr 6 pentru că trebuie să spun că de când am intrat în blogosferă, aproximativ acum două luni am participat la foarte multe evenimente și am cunoscut oameni cu care am devenit prieten și pe viitor sper ca împreună cu ei să fac proiecte și campanii frumoase în online, dar și în offline.

Școala Flanco s-a terminat, dar sper ca pe viitor să mai am ocazia să particip la evenimente de genul și să cunosc bloggeri pentru că Bloggers do it better! 😉

Până atunci, dacă îți place ce scriu, te aștept cu un like pe noua mea pagină de Facebook și te aștept la viitoarele evenimente dedicate bloggerilor și nu numai.

Lasa un comentariu