Tu cât de mult ții la telefonul tău?

Umblă pe internet niște clipuri în care oamenii răspund la o provocare mai ciudată. Aceasta implică ținerea telefonului cu două degete deasupra unei cascade, unei guri de canal sau pe balcon la o înălțime foarte mare. Rezultatul? De cele mai multe ori telefonul scapă și provocarea se transformă într-un pariu pierdut de vreo câteva sute de euro, totul de dragul like-urilor.

Acum știu că sunt mulți oameni care ar putea să își cumpere un telefon nou imediat și pentru care ar reprezenta probabil doar jumătate din salariul pe ultima lună, dar care e rostul de a-ți distruge telefonul printr-o provocare stupidă doar de dragul de a atrage atenția pe internet? Un lucru e sigur, disperarea asta după atenție a ajuns destul de mare încât nu m-ar mira dacă săptămâna viitoare aceeași oameni ar recrea scenele din filmele de acțiune unde actorii se aleargă pe clădiri și merg pe sârmă.

Am scris zilele trecute un articol despre primul telefon pe care l-am avut și mă gândeam că nu aș putea face așa ceva niciodată și motivele sunt simple. În primul rând e telefonul meu și știi cum e, un telefon trece cu tine prin multe, nu degeaba se spune că viața ta personală e toată acolo și că el are șanse să știe mai multe despre tine decât cel mai bun prieten. În al doilea rând să ne gândim la bani, chit că ai destui cât să-ți cumperi unul nou după ce l-ai scăpat pe cel vechi în vreo cascadă, de ce ai alege să faci asta în loc să investești, de exemplu, într-o nouă excursie și în loc să vezi poze de la cea de luna trecuta pe noul telefon (asta în cazul fericit în care pozele nu erau făcute cu telefonul pe care tocmai l-ai scăpat) să vezi alte peisaje și alte locuri.

 

Las mai jos și două dintre clipurile cu această provocare „extremă”:

Lasa un comentariu