The Intern (2015) – recenzie

the internThe Intern este mai mult decât un film, este o lecție de viață din care ar trebui să învățăm cu toții. Ben Wittacker, un bărbat de 70 de ani care ajunge la concluzia că există viață și după pensionare, aplică pentru un post de senior intern pentru un site de modă. Aici o întâlnește pe Jules Ostin și între cei doi se conturează o relație de prietenie unde ambii au de câștigat. Ben invață despre Facebook și tehnologia modernă, iar Jules are parte de sfaturile unui om trecut prin viață.

Filmul mi-a captat atenția încă din primele minute, iar pe parcurs a reușit să mă facă să privesc unele lucruri diferit. Ben mi-a reamintit că uneori trebuie să renunțăm la a încerca să le facem tuturor pe plac și să ne punem pe noi pe primul loc, fie că e vorba de o relație, fie că e vorba despre modul în care conduci o companie. Viața trebuie văzută uneori ca o afacere din care poți să ieși câștigător sau să pierzi.

De asemenea, The Intern reamintește faptul că atunci când te dedici unui anumit lucru, succesul nu ezită să apară, dar și că există momente în care trebuie să recunoști că situația te depășește și să apelezi la ajutorul celorlalți. Chiar dacă Jules reușește să dezvolte o afacere în 9 luni cât alții în 5 ani datorită devotamentului de care dă dovadă, trebuie să ținem cont de faptul că mediul business e foarte sensibil, iar fără sprijunul prietenilor și al celor apropiați cea mai mică greșeală te poate duce înapoi acolo de unde ai pornit. Warren Buffet ar știi să vă spună mai multe despre ceea ce înseamnă să o iei de la capăt cu o afacere, dar și cum să ajungi din nou să ai succes.

Detalii în plus:

Regizor: Nancy Meyers
Scenariu: Nancy Meyers
Producători: Suzanne Mc, Neill Farwell, Nancy Meyers
Actori principali: Robert De Niro, Anne Hathaway
The Intern are o notă de 7.3 pe IMDb
Distribuitor: Freeman Entertainment

Trailer:

Lasa un comentariu