Muzică și atmosferă de festival, Creative Fest

0

Am ajuns abia duminică la Creative Fest și de îndată ce am ieșit de la metrou am văzut parcul Izvor plin de oameni care se plimbau sau se îndreptau spre scenă. Era o atmosferă de festival îmbinată cu cea a unui parc într-o zi de duminică. Pe lângă oamenii care veniseră acolo pentru concerte, street dance sau graffiti erau și câțiva care își făceau alergarea de seara sau își plimbau câinele prin parc.

creative festReferitor la muzică, trebuie să recunosc că am venit pentru DOC, Vlad Dobrescu, Cedry2k și Carbon și am avut o surpriză plăcută că au intrat pe șcenă la ora scrisă în program, se întâmplă mai rar la noi asta. Imediat ce au început să cânte toți oamenii care stăteau pe bănci sau pe iarbă în parc au început să alerge spre scenă. Pentru o clipă mi-am imaginat că scena e un castel și publicul se pregătește pentru asediu.

După ei au făcut atmosferă cei de la ONYX și Mos Def care s-a lăsat așteptat vro 30 de minute. Din cauza asta nu am mai rămas la ultimul concert, cel susținut de Șuie Paparude pentru că urma o zi de luni în care trebuia să alerg după actele pentru înscrierea la master.

creative festPer total, a fost un festival reușit, consider că cei de la CreArt au reușit să facă un pas în față în pentru proiectul lor de poziționare a Creative Fest printre cele mai  importante evenimente culturale urbane din România și publicul a avut parte de o experiență plăcută.

Ca puncte slabe trebuie să amintesc de toaletele din parc în fața cărora stăteau grupuri de oameni așteptând la coadă, dar o parte din participanți la festival au găsit și metoda alternativă, cea a copacului sau a boscheților. Cu toate astea, la standurile unde se vindeau băuturi nu am văzut să fie coadă, dar nu mai aveau Strongbow Red Berries așa că a trebuit să mă mulțumesc cu cel Gold Apple.

Sursă foto: https://www.facebook.com/creativefestivalcool

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.